Het inrichten van je woonkamer met planten is voor de meeste mensen een leuke bezigheid en zorgt daarnaast voor veel sfeer en zuurstof in je woonkamer. Naast dat je de planten in je woonkamer kunt zetten, is de slaapkamer of de badkamer natuurlijk ook een idee. In deze blog vertellen wij je meer over het combineren van meerdere kleine plantjes voor een speels en gezellig effect!

Let wel op dat iedere ruimte in huis andere planten nodig heeft en dat elke plant anders is. Het is dus verstandig om je planten te clusteren die rond dezelfde tijd water en/of licht nodig hebben.

Origineel & Trendy

Het combineren van meerdere kleine plantjes is ontzettend origineel en trendy. Een lange tijd zagen we alleen maar dezelfde potten met dezelfde planten in huis, maar deze tijd is over. We willen nu meer leven en sfeer in het huis! De succesformule om deze originele en trendy manier van combineren in huis te halen is om te werken met verhoudingen en harmonie.

Combineer druk met rustig en maak het spannend om naar te kijken door ook met diepte te werken. Diepte kan je creëren door te werken met hoogte. Maak bijvoorbeeld gebruik van zowel hoge als lage cactussen en zet deze plantjes in verschillende kleuren potten.

De stijlvolle potten van Still Collection

De stijlvolle woonaccessoires van Still Collection kenmerken zich door het gebruik van natuurlijke en zachte kleuren. De verschillende items passen in een sober en stoer interieur, maar ook in een landelijk of modern landelijk interieur komen de items perfect tot hun recht.

Door te variëren met verschillende texturen en kleurschakeringen kun je met de Still items de inrichting van je woonkamer perfect maken. De Still items zijn in het interieur aanwezig maar zullen niet om aandacht staan te schreeuwen.

Kom eens langs in onze Bloemensjop!

Ben je enthousiast geworden en sta je te popelen om allerlei soorten kamerplanten te combineren? Kom dan eens langs in onze Bloemensjop. Vind je het nog lastig om kamerplanten te variëren? Geen probleem, wij helpen je graag verder naar een perfect interieur.

Heb jij wel eens vaker kamerplanten gecombineerd? Foto’s zijn altijd welkom!