Rouwwerk

Voor professioneel rouwwerk kunt u terecht bij Ron’s Bloemensjop. Wanneer een dierbare is overleden, wilt u op een passende manier afscheid nemen. Rouwbloemstukken een mooie manier om dit te doen, bijvoorbeeld tijdens een begrafenis of crematie. Bij ons kunt u uw rouw werk kiezen aan de hand van voorbeelden, maar ook geheel naar uw eigen wensen samengesteld.

Wij maken uw rouwwerk persoonlijk

Persoonlijke wensen zoals een lievelingskleur of lievelingsbloem, kunnen een eenvoudig rouw werk maken tot een persoonlijk bloemstuk. Wij gaan graag met u in gesprek, en u bent vrij om al uw wensen met ons te bespreken. Ook details welke betrekking hebben op bijvoorbeeld werk, hobby, sport en karakter kunnen uw rouw werk een persoonlijk tintje geven. Bij rouwbloemwerk kunnen naar wens linten met tekst geleverd worden. De linten worden door onszelf gedrukt met uw persoonlijke wens, en ook hierin heeft u verschillende keuzes.

Complete service bij Ron’s Bloemensjop

We begrijpen dat het samenstellen van een rouw werk lastig kan zijn, en dat een hele ruime keuze hierin overweldigend kan zijn. Wij gaan graag met u in gesprek, en kunnen door onze ervaring u hierin adviseren. Wij gaan geheel af op uw wensen, en nemen zo nodig na ons gesprek het gehele proces voor u uit handen.

U kunt vrijblijvend langskomen in de winkel, maar ook contact opnemen via telefoon of e-mail wanneer dit fijner is voor u.

Ron’s Bloemensjop

Voor altijd wat anders!