Worksjops

Bij Ron’s Bloemensjop kunt u terecht voor verschillende worksjops op maat. Erg leuk om bijvoorbeeld cadeau te geven of voor een bedrijfsuitje! U kunt helemaal zelf bepalen wat u in de worksjop wilt leren. Denk hierbij aan een krans voor aan de deur of een prachtig groot boeket. Uw creatie kunt u mee naar huis nemen, leuk als cadeau voor bijvoorbeeld een verjaardag. Ook hebben wij verschillende thema worksjops tijdens bijvoorbeeld kerst en Pasen. De worksjops zijn beschikbaar voor groepen vanaf 10 personen. Omdat iedere worksjop anders en voor u op maat gemaakt is, is de prijs hiervan op aanvraag. Ron’s Bloemensjop biedt door het jaar heen ook verschillende vaste worksjops waar u zich voor kunt aanmelden

Geplande worksjops

Op de website kunt u zien of en wanneer de algemene worksjops worden gegeven. Hiervoor kunt u direct online een plekje reserveren. Wanneer u heeft gereserveerd en betaald, staat uw plek vast. U kunt direct online betalen, of reserveren in onze winkel. Voor een prijsaanvraag van een worksjop op maat voor uw groep, kunt u contact opnemen. Dit kan via de website, of kom even langs in onze sjop. Wij helpen u graag met het samenstellen van een gezellige of juist uitdagende worksjop!

Meer leren bij Ron’s Bloemensjop

Wij bieden voor MBO en HBO studenten verschillende stages aan binnen het bedrijf. Hier leer je snel meer over alle aspecten van het vak. Voor MBO studenten is altijd ruimte voor een stagiair, dus neem gerust contact met ons op. Heb je interesse in een (bij)baan bij Ron’s Bloemensjop? Hou onze website in de gaten voor actuele vacatures, of stuur ons een open sollicitatie.

Geplande worksjops

Ron’s Bloemensjop

Voor altijd wat anders!