Een beetje groen in huis zorgt net even voor dat stukje frisheid. Maar veel mensen hebben moeite met het onderhouden van planten. Ze vergeten de planten water te geven of ze geven juist te veel water. Met als gevolg het uitsterven van de planten in je huis. Met de handen in het haar vraag je jezelf af “maar hoe kan ik weten of mijn plant zonlicht nodig heeft en wanneer ik de plan weer water moet geven?”. Dan hebben wij goed nieuws, al jullie gebeden zijn gehoord!

Plantastisch idee

De makers van Plantsome konden het niet meer aanzien dat er zoveel planten uitdroogde. Ze hebben de koppen bij elkaar gestoken en hebben samen de ultieme plant app gecreëerd. Nu vergeet niemand meer om zijn planten water te geven. Plantsome beschikt over een enorme kennis aan planten. Zie Plantsome voor je als je superman, je wingmang of je beste vriend. Want Plantsome laat jouw en je planten niet in de steek.

Hoe werkt het?

Gebruik de enorme kennis van Plantsome om je nieuwe planten te vinden en toe te voegen aan je lijstje. Je noteert waar de plant staat, hoeveel zonlicht de plant krijgt en hoe groot de plant is. Wanneer dit is ingevuld berekent Plantsome hoeveel water de plant nodig heeft. Hoe makkelijk is dat! We leggen je stap voor stap uit hoe jij en je plant een lang en gelukkig leven hebben:

  • Zoek je plant op in de datebase van Plantsome
  • Voeg de plant toe aan je logboek
  • Geef de plant een naam en een profielfoto
  • Maak per plant notities
  • Lees tips over de plant en noteer deze
  • Leef een lang een gelukkig leven

“Hoi, het is weet tijd om Henk water te geven!”

Dit is een melding die je kunt verwachten van Plantsome. Maar het is wel zo handig dat je deze melding krijgt als je in de buurt bent van de plant. Daarom kun jij zelf instellen wanneer je meldingen wilt ontvangen, zo word je niet gestoord tijdens je meeting of voetbaltraining. Je kunt ook aangeven of je de planten apart of allemaal in één keer water wilt geven.

Oeps, vergeten water te geven!

Geen paniek, dit overkomt de beste. Plantstome bevat een totaal overzicht van de planten waar is aangeven wanneer de plant water wilt en of je het bent vergeten. Ook is er aangegeven hoeveel dorst en honger je plant heeft. Een plant heeft namelijk niet alleen water nodig, maar ook plantenvoeding.

Advies nodig? Ron’s Bloemensjop staat voor je klaar!

Kom je er toch niet helemaal uit en heb je meer advies nodig over het behandelen van planten tegen beestjes? Kom gerust bij ons langs. We adviseren je graag en helpen je verder. Tot ziens bij Ron’s Bloemensjop!