Bloemenabonnement Papendrecht

Ron’s Bloemensjop biedt een compleet bloemenabonnement Papendrecht voor uw bedrijf. U bent te allen tijde verzekerd van verse bloemen in uw vergaderzaal, ontvangstruimte, of andere ruimte die u wilt opfleuren. Verse bloemen geven iedere ruimte een verzorgde uitstraling, en we bezorgen de boeketten dan ook wekelijks, of eens in de 14 dagen. Het abonnement is een complete service, u bent hier zelf geen tijd of energie aan kwijt. Uiteraard zorgen wij ervoor dat we de oude boeketten voor u direct meenemen en opruimen.

Bloemenabonnement: een complete service

Wanneer u van deze service gebruik maakt, kunt u verwachten dat wij naar uw wensen de boeketten samenstellen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de bloemen op de afgesproken data worden bezorgd, en netjes bij u op tafel komen te staan. We zorgen ervoor dat de bloemen steeds op een vernieuwende manier worden gepresenteerd, en ieder boeket is dan ook uniek. We maken uitsluitend gebruik van verse bloemen, zoals u in onze bloemensjop gewend bent. We maken het plaatje compleet, door gebruik te maken van vazen uit onze sjop, die u gratis van ons leent, en een beschermende ondergrond.

De beste prijs voor uw bloemenabonnement Papendrecht

U kiest zelf in hoeverre u het abonnement wilt uitbreiden, dit kan al vanaf €12,50 per week. Wij zijn zeer flexibel, en ieder moment opzegbaar. We gaan graag met u in gesprek, om te bespreken wat uw wensen zijn. In het gesprek geven we u inzicht in de verschillende mogelijkheden, en brengen we de kosten helder in beeld. Naast ons bloemenabonnement, is het ook mogelijk om verjaardagsboeketten voor uw werknemers te laten verzorgen. Denk ook bijvoorbeeld aan boeketten voor speciale gelegenheden, feestdagen of dagen waarin u uw werknemers in het zonnetje wilt zetten.

Voor meer informatie over onze zakelijke diensten, kunt u een bericht achterlaten op de contact pagina van onze website. U kunt natuurlijk ook langskomen in de bloemensjop, we staan u graag te woord!

Ron’s Bloemensjop

Voor altijd wat anders!