Verjaardagsboeketten

Verjaardagsboeketten voor uw werknemers is een attent gebaar, en zo geregeld bij Ron’s Bloemensjop. U stuurt ons de namen, data en adressen, en wij zorgen voor een prachtig gepersonaliseerd boeket. Wij bezorgen de boeketten op de juiste datum, en u heeft er geen omkijken naar. Het verjaardagsboeket is één van onze gespecialiseerde services voor bedrijven. Dit kan al voor €17,50 per boeket.

Verjaardagsboeketten regelen bij Ron’s Bloemensjop

U kunt zelf een gewenst boeket samenstellen in verschillende prijsklassen. U kunt ook een uniek boeket door onze medewerkers laten samenstellen. In ieder seizoen zullen de bloemen weer anders zijn, en dit zorgt voor een uniek boeket voor iedere werknemer. Een gepersonaliseerd kaartje met uw tekst maakt het geschenk compleet. U kunt ervoor kiezen het boeket op de bedrijfslocatie te laten bezorgen, of bij de werknemer thuis. Wij nemen alle zorgen uit handen, en uw werknemers zullen uw persoonlijke cadeau waarderen.

Overige services voor bedrijven

Naast onze verjaardagsboeketten, kunt u ook denken aan boeketten voor speciale gelegenheden of feestdagen, zoals bijvoorbeeld Secretaressedag. Daarnaast kunt u gebruik maken van ons bloemen abonnement. Hiermee heeft u gegarandeerd periodiek verse bloemen voor uw ontvangstruimte en vergaderruimte. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor aankleding van uw evenement als het gaat om bloemen en bloemstukken.

Voor vragen kunt u ons een bericht sturen via het formulier op de contact pagina. U kunt ook langskomen in onze sjop voor persoonlijk advies.

Ron’s Bloemensjop

Voor altijd wat anders!