Bloemen abonnement

Ron’s Bloemensjop biedt u diverse services aan, waaronder ons ‘bloemen abonnement” Hiermee verzorgen wij voor u periodiek verse bloemen, zodat uw ontvangstruimte of vergaderruimte er te allen tijde verzorgd uitziet. Wij bieden hierin een volledige service, zodat u hier geen tijd en energie aan kwijt bent. Wij bezorgen de verse boeketten naar wens wekelijks, of eens in de 14 dagen. We nemen uiteraard de oude boeketten direct weer mee. Dit kan al voor €12,50 per week.

Bloemen abonnement: complete service

Ons bloemen abonnement bestaat niet alleen uit het samenstellen van uw ideale boeketten en het bezorgen van de verse boeketten op de afgesproken data. We garanderen u daarnaast een flexibel abonnement, dat u ieder moment weer kunt opzeggen. De geleverde bloemen zijn gegarandeerd vers, en steeds op een vernieuwende manier gepresenteerd. Om het u gemakkelijk te maken leveren we de bloemen in een gratis leenvaas en op een gratis ondergrond. Vooraf gaan we in gesprek, waarin we uw wensen bespreken. Deze kunnen tussendoor natuurlijk altijd in overleg aangepast of aangevuld worden.

Bloemen abonnement en meer

Bij Ron’s Bloemensjop is het ook mogelijk verjaardagsboeketten voor uw werknemers te laten verzorgen. Denk ook bijvoorbeeld aan boeketten voor speciale gelegenheden, feestdagen of dagen waarin u uw werknemers in het zonnetje wilt zetten. Secretaressedag is hierin een populair voorbeeld, uw secretaresse kijkt hier ongetwijfeld naar uit! Geef uw medewerkers met een kleine moeite een mooi gebaar als blijk van waardering. U hoeft alleen een lijst met de namen, data en adressen door te geven. Wij zorgen ervoor dat er een gepersonaliseerd boeketje wordt bezorgd.

Voor vragen over onze services kunt u een berichtje achterlaten op de contactpagina op de website. U kunt ook langskomen in onze bloemensjop.

Ron’s Bloemensjop

Voor altijd wat anders!