Werken bij

Bij Ron’s Bloemensjop werken wij met een divers team, om ervoor te zorgen dat onze klanten de beste kwaliteit boeketten, bloemwerken en planten mee naar huis nemen. Iedere werkdag rijden wij vroeg naar de veiling, om een selectie verse bloemen te halen. Onze winkelmedewerkers helpen met het uitzoeken van het perfecte boeket, en pakken deze feestelijk in. Grotere bloemwerken worden door onze bezorgers bij de klant thuis bezorgd op het gewenste tijdstip.

Werken bij Rons Bloemensjop

Heb je interesse in werken bij Rons Bloemensjop? Bezoek deze pagina voor alle vacatures. Er zijn verschillende mogelijkheden, van kassamedewerker tot bezorger. Wanneer er vacatures beschikbaar zijn voor het team, kun je die hieronder vinden. Ook is het altijd mogelijk om een open sollicitatie te sturen. Vermeld dan altijd even je achtergrond en diploma’s. Een bloemgerelateerd diploma is bij ons een pré.

Stage lopen bij Rons Bloemensjop

MBO: Volg je een opleiding in de bloemenbranche op MBO niveau? En ben je op zoek naar een stagebedrijf? Bij Ron’s Bloemensjop is er regelmatig plek voor stagiaires, die bij ons alle aspecten van het vakgebied kunnen leren kennen. Wanneer je hier interesse in hebt, kun je altijd contact met ons opnemen.

HBO: Volg je een studie op HBO niveau, en zoek je een 3e of 4e jaars stage bij een groeiend en dynamisch bedrijf? Bij Rons Bloemensjop zijn er onderzoeksmogelijkheden op verschillende gebieden. Wanneer je interesse hebt, neem dan even contact met ons op. Dan kijken we gezamenlijk of er plek is, en wat de beste onderzoeks optie op dat moment is.

Op dit moment zijn er geen nieuwe vacatures beschikbaar binnen het team. Hou deze pagina in de gaten voor eventuele beschikbaarheid in de toekomst. Voor mogelijkheden tot stage lopen, neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Max. bestandsgrootte: 900 KB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.