Bloemenabonnement Sliedrecht

Ron’s Bloemensjop biedt een compleet bloemenabonnement Sliedrecht voor uw bedrijf. Met deze service bent u te allen tijde verzekerd van verse bloemen in uw vergaderzaal, ontvangst ruimte, en iedere andere ruimte die u wilt opfleuren. Verse bloemen geven uw bedrijf een verzorgde uitstraling, wij bezorgen de boeketten dan ook wekelijks of eens in de 14 dagen. Uiteraard zorgen wij ervoor dat we de oude boeketten voor u direct meenemen en opruimen. Het bloemenabonnement is een complete service, u bent hier zelf dus geen extra tijd of energie aan kwijt.

De beste prijs voor uw bloemen

U kiest zelf op welke manier u het abonnement wilt samenstellen, dit kan al vanaf €12,50 per week. Het is zeer flexibel, en ieder moment opzegbaar. Wij gaan graag met u in gesprek, om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. In het gesprek geven we u inzicht in de verschillende mogelijkheden, en brengen we de kosten helder in beeld. Naast ons bloemenabonnement, is het ook mogelijk om verjaardagsboeketten voor uw werknemers te laten verzorgen. Denk ook bijvoorbeeld aan boeketten voor speciale gelegenheden, feestdagen of dagen waarin u uw werknemers in het zonnetje wilt zetten.

Bloemenabonnement Sliedrecht: een complete service

Wanneer u van deze service gebruik maakt, kunt u verwachten dat wij naar uw wensen de boeketten samenstellen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de bloemen op de afgesproken data worden bezorgd, en netjes bij u op tafel komen te staan. We zorgen ervoor dat de bloemen steeds op een vernieuwende manier worden gepresenteerd, en ieder boeket is dan ook uniek. We maken uitsluitend gebruik van verse bloemen, zoals u in onze bloemensjop gewend bent. We maken het plaatje compleet, door gebruik te maken van vazen uit onze sjop, die u gratis van ons leent, en een beschermende ondergrond.

Wenst u meer informatie over onze zakelijke diensten? U kunt een bericht achterlaten op de contactpagina van onze website. U kunt natuurlijk ook langskomen in onze bloemensjop, we staan u graag te woord!

Ron’s Bloemensjop

Voor altijd wat anders!