Dinsdag 14 februari is het weer zo ver: de dag van de liefde! Het is de perfecte dag om jouw Valentijn te verrassen met bloemen. Maar met welke bloemen komt jouw boodschap het beste over? Ron’s Bloemensjop geeft je wat tips!

Veldboeket

Met een speels en romantisch veldboeket kun je iemand verrassen met kleur. Als je kiest voor de kleuren die bij de persoon passen, laat je direct zien dat je de stijl waardeert van jouw geliefde. Met dit boeket geef je dus indirect al een complimentje!

Droogbloemen

Voor wie geen groene vingers heeft, zijn droogbloemen ideaal. Droogbloemen zijn stijlvol en bezorgen jouw minnaar een blijvende herinnering. De bloemen zullen namelijk nooit verwelken!

Droogbloemen
Droogbloemen

Merci Bloementaart

Onze Merci Bloementaart is de perfecte combinatie van bloemen en chocolade. Met deze ultieme Valentijns combinatie verras je jouw liefde niet alleen met iets moois, maar ook met iets lekkers. Liefde gaat immers ook door de maag.

Anthurium

De Anthurium heeft hartvormige schutbladeren, dit maakt ze tot de perfecte bloem voor Valentijnsdag. Het is daarnaast een diverse bloem die in allerlei maten, kleuren en uitvoeringen verkrijgbaar is. Zo zijn er potplanten en snijbloemen. Rood is de meest bekende kleur en natuurlijk dé kleur van de liefde.

Droogbloemen
Droogbloemen

Rozen

Denk je aan Valentijnsdag, dan denk je al snel aan rozen. Rode rozen staan voor ware liefde en vriendschap. Ze staan voor hartstocht, passie, verlangen en waardering. Ze zijn daarom perfect voor jouw (stille) liefde. De licht roze rozen stralen zachtheid en liefheid uit. De kleur staat voor bewondering, dankbaarheid en geluk. Gele of witte rozen symboliseren vriendschap, puurheid en verlegenheid. Kies voor een hele bos of verras jouw geliefde met één symbolische roos.

Droogbloemen
Droogbloemen

Bij Ron’s Bloemensjop hebben we bloemen en planten voor elk bijzonder moment

Heb je nog vragen over onze Valentijns bloemen? Of wil jij het ideale pakket samenstellen? Neem contact met ons op of kom gezellig langs in onze winkel. We hebben daarnaast ook extra cadeau’s voor bij de Valentijns bloemen.

Droogbloemen